top of page

DISCLAIMER

Zorg@home heeft de inhoud van deze website met veel zorg samengesteld. Het kan echter voorkomen dat bepaalde informatie niet (meer) helemaal juist, volledig of actueel is. Wanneer u onverhoopt een fout op onze website tegenkomt, stellen wij het erg op prijs als u ons hiervan op de hoogte brengt.

 

De inhoud van deze website dient ook uitsluitend ter algemene informatie, en niet is bedoeld als advies in concrete gevallen. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Zorg@home aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van gebruik van haar website(s) en de hierop aangeboden informatie. Zorg@home is daarbij niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites van derden waarnaar wordt verwezen.

Het is niet toegestaan informatie op deze website te kopiëren, te downloaden of op enigerlei wijze openbaar te maken, te verspreiden of te vermenigvuldigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Zorg@home. 
Ook het aanbieden van links naar sites van Zorg@home is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Zorg@home.

Disclaimer
bottom of page