Thuiszorg en diensten

Hulp bij het huishouden

Hulp bij het huishouden richt zich op het schoon en leefbaar houden van de woning, de organisatie van het huishouden en daarbij horende activiteiten (o.a. maaltijden en boodschappen).

Persoonlijke verzorging

Persoonlijke verzorging bestaat uit o.a. hulp bij het wassen/aankleden, douchen, eten en drinken, in- en uit bed gaan en overige ondersteuning bij de dagelijkse (zelf)zorg.

Begeleiding

Individuele ondersteuning, op gebied van sociaal/persoonlijk functioneren, zelfzorg/gezondheid, financiën/administratie. Wij ondersteunen verschillende doelgroepen zo zelfredzaam mogelijk te zijn.

Werkwijze

Met de juiste zorg kunnen ook mensen met een beperking zelfstandig blijven wonen, en zelf hun leven inrichten. Dit is heel belangrijk voor het welzijn en het gevoel van eigenwaarde.

Als er hulp nodig is om deze zelfstandigheid te behouden, kan dit in eerste instantie soms moeilijk te accepteren zijn. Daarom is het erg belangrijk dat het contact tussen de zorgverlener en u als cliënt, prettig verloopt. Persoonlijk contact en flexibiliteit zijn dan ook belangrijke onderdelen van onze zorg.


Zorg is iets heel persoonlijks, daarom staan uw wensen altijd voorop. Geen mens of situatie is gelijk, dus kijken wij samen met u naar uw individuele behoeftes en laten wij onze mogelijkheden bij uw persoonlijke situatie aansluiten. Samen met u zorgen wij ervoor dat de zorg in uw leven wordt ingepast op een manier waarbij u zich prettig voelt.


Afhankelijk van de zorgvraag, kunnen wij u een tot meerdere keren per week ondersteuning bieden. Dit doen wij zowel overdag, als ‘s avonds, ‘s nachts en in het weekend. Ook 24-uurszorg behoort tot de mogelijkheden.