Aanmelden cliënt

Vacatures

Nieuws

Zorg@home behaalt Social Return
Deze week ontvingen wij een persoonlijk overhandigd compliment van de Gemeente Den Haag, voor het behalen van de Social Return.
Vakantiekrachten gezocht

Zorg@home zoekt vakantiemedewerkers!

Leden cliëntenraad gezocht
Binnen de cliëntenraad zijn een drietal vacatures vrijgekomen. Meer informatie vindt u onder 'vacatures' op onze website.
Waarschuwing! Babbeltrucs

Zorg@home wil iedereen graag vragen alert te zijn op signalen van zogeteten 'babbeltrucs'.

Voor medewerkers

Clientgerichte zorg

Informatiegesprek

Wanneer u contact met ons opneemt, is het eerste wat wij doen het inventariseren van uw zorgvraag. Tijdens een persoonlijk gesprek bij u thuis of bij ons, zullen we uw individuele situatie bekijken en brengen we uw specifieke wensen in kaart. U krijgt van ons informatie over de zorgmogelijkheden, zodat het u duidelijk is wat wij voor u kunnen betekenen.

Het persoonlijke contact en individuele aandacht staan bij ons voorop, daarom maken wij samen met u vooraf duidelijke afspraken. Zo staan uw persoonlijke wensen centraal.


Duidelijkheid

U wilt weten wat u van ons kunt verwachten, en wij willen weten waar u behoefte aan heeft. Daarom onderhoudt Zorg@home persoonlijk contact met haar cliënten. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat de zorg wordt afgestemd op uw situatie, zodat u de zorg krijgt die u wenst.

Alles wat met uw zorg te maken heeft gebeurt in nauw overleg, om de zorg optimaal te houden.


Een vaste zorgverlener

Niets is vervelender dan telkens een andere zorgverlener te moeten ontvangen. Bij Zorg@home krijgt u dan ook zorg van een 'vaste' zorgverlener. Een zorgverlener met wie het klikt, die precies weet waaraan u behoefte heeft en hiernaar kan handelen.


Privacy

Omdat zorg een zeer persoonlijke aangelegenheid is, is het uiteraard heel belangrijk dat er een vertrouwensband bestaat tussen cliënt en zorgverlener. U moet er dus van kunnen uitgaan dat wat bij u in uw huis plaatsvindt, niet elders wordt besproken. Er zal dan ook altijd vertrouwelijk met uw gegevens worden omgegaan.