banners/banner1.pngbanners/banner2.pngbanners/header-foto.png

Aanmelden cliënt

Vacatures

Nieuws

Zorg@home behaalt Social Return
Deze week ontvingen wij een persoonlijk overhandigd compliment van de Gemeente Den Haag, voor het behalen van de Social Return.
Vakantiekrachten gezocht

Zorg@home zoekt vakantiemedewerkers!

Leden cliëntenraad gezocht
Binnen de cliëntenraad zijn een drietal vacatures vrijgekomen. Meer informatie vindt u onder 'vacatures' op onze website.
Waarschuwing! Babbeltrucs

Zorg@home wil iedereen graag vragen alert te zijn op signalen van zogeteten 'babbeltrucs'.

Voor medewerkers

Werkwijze

Met de juiste zorg kunnen ook mensen met een beperking zelfstandig blijven wonen, en zelf hun leven inrichten. Dit is heel belangrijk voor het welzijn en het gevoel van eigenwaarde.

Als er hulp nodig is om deze zelfstandigheid te behouden, kan dit in eerste instantie soms moeilijk te accepteren zijn. Daarom is het erg belangrijk dat het contact tussen de zorgverlener en u als cliënt, prettig verloopt. Persoonlijk contact en flexibiliteit zijn dan ook belangrijke onderdelen van onze zorg.


Zorg is iets heel persoonlijks, daarom staan uw wensen altijd voorop. Geen mens of situatie is gelijk, dus kijken wij samen met u naar uw individuele behoeftes en laten wij onze mogelijkheden bij uw persoonlijke situatie aansluiten. Samen met u zorgen wij ervoor dat de zorg in uw leven wordt ingepast op een manier waarbij u zich prettig voelt.


Afhankelijk van de zorgvraag, kunnen wij u een tot meerdere keren per week ondersteuning bieden. Dit doen wij zowel overdag, als ‘s avonds, ‘s nachts en in het weekend. Ook 24-uurszorg behoort tot de mogelijkheden.


Wij gaan als volgt te werk:

· Informatiegesprek

· Duidelijkheid

· Een vaste zorgverlener

· Privacy