Aanmelden cliënt

Vacatures

Nieuws

Zorg@home behaalt Social Return
Deze week ontvingen wij een persoonlijk overhandigd compliment van de Gemeente Den Haag, voor het behalen van de Social Return.
Vakantiekrachten gezocht

Zorg@home zoekt vakantiemedewerkers!

Leden cliëntenraad gezocht
Binnen de cliëntenraad zijn een drietal vacatures vrijgekomen. Meer informatie vindt u onder 'vacatures' op onze website.
Waarschuwing! Babbeltrucs

Zorg@home wil iedereen graag vragen alert te zijn op signalen van zogeteten 'babbeltrucs'.

Voor medewerkers

Zorgvisie

Thuiszorg is een vorm van zorg waarbij het zelfstandige leven van de cliënt centraal moet staan. Men kiest ervoor zelfstandig te blijven wonen, zoveel mogelijk zelf het eigen leven te blijven inrichten. Als men te maken heeft met een beperking, zowel lichamelijk als geestelijk, kan dit het zelfstandig leven erg moeilijk kan maken.


Gelukkig zijn er tal van mogelijkheden om met de juiste zorg ervoor te zorgen dat de beperking zo min mogelijk invloed heeft op de zelfstandigheid.

Controle en zeggenschap over hoe aan het eigen leven vorm wordt gegeven is het belangrijkst voor de zelfstandigheid. Om ervoor te zorgen dat u zorg ontvangt zoals ú dat wilt, werken wij vanuit uw wensen en behoeften.


Wij zijn zeer betrokken bij onze cliënten, op alle fronten. Onze zorg is persoonlijk en flexibel, om u zich zoveel mogelijk ‘thuis’ te laten voelen, in uw eigen huis.


Wanneer u zorg ontvangt van Zorg@home, bent u verzekerd van professionele en persoonlijke hulpverlening die aansluit bij uw situatie.

Wij houden hierbij rekening met uw culturele achtergrond en levensovertuiging.