Aanmelden cliënt

Vacatures

Nieuws

Zorg@home behaalt Social Return
Deze week ontvingen wij een persoonlijk overhandigd compliment van de Gemeente Den Haag, voor het behalen van de Social Return.
Vakantiekrachten gezocht

Zorg@home zoekt vakantiemedewerkers!

Leden cliëntenraad gezocht
Binnen de cliëntenraad zijn een drietal vacatures vrijgekomen. Meer informatie vindt u onder 'vacatures' op onze website.
Waarschuwing! Babbeltrucs

Zorg@home wil iedereen graag vragen alert te zijn op signalen van zogeteten 'babbeltrucs'.

Voor medewerkers

Maaltijdservice

Indien het voor u moeilijk is om - tijdelijk of langdurig - te zorgen voor de warme maaltijd, is de maaltijdservice een uitkomst. U kunt kiezen uit een volledig assortiment (meer dan 120) maaltijden, met steeds weer nieuwe gerechten. Van aardappelen met vlees en groente, of stamppot tot bami goreng. Maaltijden worden afgestemd op uw (dieet)wensen aan huis bezorgd.

Vriesvers
U ontvangt eens per week de maaltijden "à la carte" thuisbezorgd. De maaltijden bewaart u in de vriezer, en kunnen worden opgewarmd in een magnetron of oven. Indien u niet over een magnetron beschikt, is het ook mogelijk deze tegen een gunstig tarief te huren.

Warme maaltijden
U kunt er ook voor kiezen de maaltijden dagelijks (dus ook in het weekend en op feestdagen) warm aan huis te ontvangen. Hierbij heeft u de keuze uit vijf maaltijden - plus twee tips van de week uit de menukaart.
De maaltijdservice van Zorg@home is een samenwerking met Apetito, die de maaltijden bereidt en bij u thuis bezorgt. Bestellingen geeft u rechtstreeks aan Apetito door, van hen ontvangt u ook de factuur. Voor meer informatie over de maaltijden van Apetito klikt u hier, of belt u naar de klantenservice op het telefoonnummer: 0800-023 29 75.


Korting op maaltijden
Indien u via Zorg@home maaltijden afneemt, ontvangt u een korting van 10% op de maaltijden.
Kiest u voor maaltijdservice van Apetito via Zorg@home, vermeldt u dit dan bij aanmelding.

Voor cliënten met een Ooievaarspas in de gemeente Den Haag geldt nog een extra tegemoetkoming in de kosten (informeert u hiervoor bij de gemeente of Apetito). Woont u in een andere gemeente, dan geldt in uw regio wellicht een andere kortingsregeling voor minima.